TwitterFacebookLinkedIn

ONZZ Natuurwerkdag

Datum04-11-2017
Tijd09:00 uur
PlaatsHasselt-Genne
KostenGeen

Doe op zaterdag 4 november 2017 mee aan de landelijke Natuurwerkdag op een prachtige plek speciaal gereserveerd voor het ONZZ. Van 9.00 tot 13.30 uur gaan wij onder deskundige begeleiding wilgen knotten in het landelijk gebied rond Genne. Na het harde werken staan er natuurlijk warme soep en belegde broodjes voor ons klaar, voor goed gereedschap wordt gezorgd.

Het programma
Wij verzamelen om 9.00 uur bij het schotbalkenloodsje van het Waterschap Drents Overijsselse Delta even voorbij Gennerdijk 4 in Hasselt. Boswachter Johan Dammers van Staatsbosbeheer staat ons daar op te wachten om uitleg te geven over onze waardevolle bijdrage aan het mooie landschap van onze prachtige gemeente. Tijdens het knotten van de wilgen is er natuurlijk alle tijd om de leukste netwerkgesprekken te voeren. Rond 12.00 uur gaan wij soep en brood eten om de klus vervolgens tot ongeveer 13.30 uur goed af te ronden.

Meld je aan!
Als lid van het ONZZ ben je van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen naar deze unieke vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deelname aan deze Natuurwerkdag is gratis, aanmelden kan door op Facebook aan te geven dat je aanwezig zult zijn. Surf naar www.facebook.com/ONZZwartewaterland en klik op het evenement. Ook kun je een mail sturen naar info@onzzwartewaterland.nl.

De leden die zich aanmelden, ontvangen een routebeschrijving en lijst van de deelnemers om een carpoolafspraak te maken, wat gezien de beperkte parkeermogelijkheden zeker wordt aangeraden.   

AGENDA

AGENDA
ONZE LEDEN