TwitterFacebookLinkedIn

ONZZ Netwerkborrel

Datum22-09-2017
Tijd19:00 uur
Plaats't Kraantje - Zwartsluis
KostenVanaf derde drankje

Het is weer tijd voor een ONZZ Netwerkborrel met volop ruimte om onder het genot van een hapje en drankje goede gesprekken met je eigen netwerkpartners te voeren. Opnieuw geven wij één van onze leden een podium, deze keer is het woord aan Niek Schraa van Schraa Atelier. Alle reden dus om op vrijdag 22 september 2017 naar 't Kraantje in Zwartsluis te komen.

Het programma
We beginnen de avond om 19.00 uur met een eerste drankje. Na een kort woord van welkom vertelt Niek Schraa ons meer over zijn werk als architect en het idee achter zijn ontwerp van het nieuwe onderkomen van 't Kraantje, waar wij ons deze avond bevinden. Aansluitend is er tot ongeveer 21.00 uur volop ruimte om gezellig na te praten.

Meld je aan!
Als lid van het ONZZ ben je van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen. De eerste twee drankjes en de hapjes bieden wij je aan. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan door op Facebook aan te geven dat je aanwezig zult zijn. Surf naar www.facebook.com/ONZZwartewaterland en klik op het evenement. Ook kun je een mail sturen naar info@onzzwartewaterland.nl.

AGENDA

AGENDA
ONZE LEDEN